Valldoreix inicia la seva Festa Major amb emoció i solidaritat

El pregó ha anat a càrrec de la presidenta de l'Associació Anita per la lluita contra el càrrec infantil


Temes relacionats

Activitats infantils i la música de Buhos, propostes de dissabte a la Festa Major de Valldoreix (15/set/18)

La Festa Major de Valldoreix arrenca aquest dijous amb els Buhos com a plat fort (10/set/18)


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix ha començat oficialment aquest divendres amb un pregó emotiu i solidari, a càrrec de la presidenta de l'Associació Anita, Carolina Amado. Amado ha agraït el suport del govern de l'EMD i ha posat sobre la taula la importància d'avançar en la investigació del càncer infantil. Tot i que les activitats de Festa Major van començar aquest dijous i s'allargaran fins l'Oktoberfest, el 28 i el 29 de setembre, el gruix de les propostes tenen lloc aquest cap de setmana.

La pregonera també ha apel·lat al sentiment identitari de Valldoreix, on hi viu des de fa 14 anys. Amado ha agraït a l'EMD que l'hagi triat per poder donar visibilitat a la tasca de l'associació. A més, també ha destacat la importància de les microdonacions per tirar endavant investigacions sobre el càncer infantil i poder trobar tractaments diferents als dels adults.

Carolina Amado

Els nens necessiten que els seus tumors s'investiguin d'una manera molt específica. I no només això, la quimioteràpia als nens els fa un mal al cos de per vida. S'han de buscar alternatives. Els protocols que s'utilitzen avui en dia són de fa 30 anys.


La presidenta de l'EMD, Susanna Herrada, ha definit Carolina Amado com una 'mare coratge' i ha elogiat la seva força i la seva tasca al capdavant de l'associació.

Susanna Herrada

És mare del Ferran i Clua, té una vinculació amb nosaltres, viu a Valldoreix. I és una persona entranyable, és una lluitadora. Nosaltres hem volgut fer una aposta per un tema social aquest any, perquè pensem que ho mereix i s'ha de donar veu a la tasca de l'Associació Anita amb la força de la Carolina.


Herrada, a més, també ha destacat les moltes activitats que ofereix la Festa Major als valldoreixencs que afavoreixen el sentiment identitari que els 'cohesiona com a poble'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.