L'Oncolliga organitza el 5 d'octubre el seu 4t sopar solidari al Claustre per recaptar fons


Temes relacionats

El 3r sopar solidari d'Oncolliga reuneix un centenar de persones al Claustre del Monestir (30/set/17)


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del sopar solidari al Claustre

Imatge d'una edició anterior del sopar solidari al Claustre

La fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga) celebrarà el proper divendres 5 d'octubre el 4t sopar solidari per recaptar fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. La cita tindrà lloc, com en les edicions anteriors, al Claustre del Monestir i començarà a les vuit del vespre amb l'actuació del duo de violins de Gerard Claret i el seu fill, Sergi Claret. També, diumenge al matí, tindà lloc una caminada solidària per Collserola.

El sopar, un cop finalitzada l'actuació, anirà a càrrec del càtering La Paella de l'Isma i el preu de l'entrada és un donatiu de 50 euros destinats a la fundació. La presidenta d'Oncolliga, Marisol Podio, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un 'sopar d'amics' i que estan 'contents' d'arribar a la 4a edició. A més, enguany es compleixen 10 anys des que Oncolliga està a Sant Cugat.

Després de l'àpat es farà un sorteig entre els assistents d'obres cedides per l'artista Josep Bofill.

El violinista i pedagog andorrà Gerard Claret ha estat membre fundador del Trio de Barcelona durant 13 anys i director de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) durant els seus primers cinc anys. Des de 1993 és director artístic de la Fundació de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) i concertino i director de l'ONCA.

El seu fill, el santcugatenc Sergi Claret, està graduat als estudis superiors de violí al Trinity College of Music de Londres i actualment és professor a l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels (EMMVA).

Caminada Solidària per Collserola
Com a novetat d'aquest any, el Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI) organitzarà una caminada solidària el proper diumenge 7 d'octubre per recaptar fons per a l'Oncolliga. El recorregut, que sortirà des de l'Escola la Floresta a les nou del matí, és d'aproximadament 10 quilòmetres i comptarà amb tres punts d'avituallament. El preu per participar-hi és de 10 euros, tot i que les persones que vulguin poden augmentar el donatiu per a l'entitat.


Marisol Podio

És un sopar pràcticament d'amics. Ja fa quatre anys amb aquest, a més aquest any fa 10 anys que estem a Sant Cugat. Esperem que sigui com a mínim com altres anys, que sempre ha sigut molt bonic i agradable i hem pogut disfrutar d'un marc incomparable com el Claustre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.