La 8a Marxa del Corredor Verd inclourà enguany dos recorreguts diferents

Els diners recaptats de l'edició d'enguany es destinaran a l'Associació de Familiars de Malalts d'Azheimer


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha presentat aquest dimecres la 8a Marxa del Corredor Verd del Vallès, una inciativa per reivindicar l'espai natural que enllaça Collserola amb Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac. Aquesta edició presenta com a novetat la inclusió de dos recorreguts, ambdós amb el punt d'arribada a Sant Cugat. El primer, de 21 quilòmetres, sortirà des de Matadepera, mentre que el segon sortirà des de Sant Quirze i tindrà un recorregut de 10 quilòmetres. La marxa d'enguany incorpora, a més, la possibilitat de realitzar el recorregut en modalitat de marxa nòrdica.

La presentació de la iniciativa ha tingut lloc a la seu del CMSC i ha anat a càrrec del president de l'entitat, Silvano Bendinelli, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira. Bendinelli ha destacat que 'és important la resposta de la gent i que aquesta marxa mantingui la rellevància de tenir un camí verd i net' entre Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

Davant l'amenaça del creixement cada vegada major de les ciutats a les zones verdes el Vallès, Rovira ha recordat la 'ferma voluntat de protegir l'entorn natural i anar creixent cap allà on l'impacte ambiental és menor'. El regidor d'Esports ha recordat, però, que 'no sempre és fàcil' perquè hi ha propietats de titularitat privada.

El tret de sortida de la marxa serà el dissabte 6 d'octubre i les inscripcions es poden fer al web de l'activitat. Els diners recaptats de l'edició d'enguany es destinaran al projecte 'Espai Respir, Cuida't per cuidar', de l'Associació de Familiars de Malalts d'Azheimer (AFA).




Silvano Bendinelli

És important la resposta de la gent i que aquesta marxa mantingui la rellevància de tenir un camí verd i net d'urbanisme entre Matadepera i Sant Cugat.

Eloi Rovira

No sempre és fàcil, perquè perquè hi ha propietats de titularitat privada. Tenim la ferma voluntat de protegir l'entorn natural i anar creixent cap allà on l'impacte ambiental és menor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.