Una comissió tècnica farà el seguiment del Pla Especial del Parc Rural de Torre Negra


  • Comparteix:

La comissió es constituirà el dissabte 13 de novembre, en el marc d'una jornada sobre Torre Negra

La comissió es constituirà el dissabte 13 de novembre, en el marc d'una jornada sobre Torre Negra

El procés de redacció del Pla Especial del Parc Rural de la Torre Negra podria estar enllestit en els propers mesos, i en el termini d'un any l'expedient potdira remetre's a la Generalitat perquè hi doni el vist-i-plau. De moment, el proper dissabte 13 de novembre es constituirà la Comissió Tècnica Assessora pel seguiment de la redacció d'aquest pla, en el marc d'unes jornades de reflexió sobre aquest espai natural.

La comissió assessora, formada pels responsables del Pla Especial i tècnics de diverses àrees de l'Ajuntament, tindrà com a missió fer un seguiment del procés de redacció del Pla Especial del Parc Rural de Torre Negra. Ho explica el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

És una comissió tècnica. A part dels responsables de la redacció del Pla Especial, hi haurà membre de la Comissió de Seguiment i tècnics de l'Ajuntament.


Segons Pomar, el procés de redacció del Pla Especial del Parc Rural de la Torre Negra estarà enllestit en els propers mesos, i abans d'un any hauria d'estar finalitzada la seva tramitació municipal. Escoltem el tinent d'alcalde de Medi Ambient.

Eduard Pomar

Un any és suficient per tenir-lo redactat i aprovada, almenys, la tramitació municipal.


La constitució de la Comissió Assessora pel seguiment del Pla Especial del Parc Rural de la Torre Negra es farà el dissabte 13 de novembre, en el marc d'una jornada de reflexió sobre aquest espai natural que es farà al llarg de tot el dia a la Sala del Tapís del Museu de Sant Cugat.

Durant la jornada, es presentaran diverses ponències sobre la gestió d'espais agrícoles i forestals similars al rodal de la Torre Negra, i s'organitzarà una taula rodona sobre la redacció del Pla Especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.