Preocupació a Cal Temerari perquè encara no s'ha obert el concurs per gestionar la festa de Cap d'Any

Des de l'Ajuntament es garanteix que el concurs es farà


  • Comparteix:

El Quinto, una de les activitats que fins ara ha organitzat Cal Temerari / Foto: Cal Temerari

El Quinto, una de les activitats que fins ara ha organitzat Cal Temerari / Foto: Cal Temerari

Cal Temerari alerta que l'Ajuntament encara no hagi obert el concurs públic per gestionar la festa de Cap d'Any de Sant Cugat. L'entitat considera que ja és tard per organitzar d'una manera òptima tant la gresca com el quinto de Nadal. Fins ara, l'organització havia anat a càrrec de Cal Temerari, però des de l'àrea de Cultura es va anunciar que ara aquesta gestió se sotmetria a concurs públic, una intenció que, segons fonts municipals consultades per Cugat.cat, segueix en peu.

El posicionament de Cal Temerari sorgeix de l'assemblea general celebrada aquest dissabte. El president de la junta, Julià Mestieri ha explicat a Cugat.cat que decidiran si concorren o no al concurs quan es convoqui i es detalli el plec de condicions. Mestieri ha mostrat preocupació per si la convocatòria, més enllà d'entitats, s'adreça també a empreses, fet que, assegura, ho posaria més difícil a les associacions.

A l'assemblea de Cal Temerari també s'ha posat sobre la taula el full de ruta de l'entitat, que seguirà apostant per la participació, amb trobades cada dos mesos. A la trobada s'ha ratificat la nova junta de l'entitat, presidida pel mateix Mestieri i amb Jordi Ramis al capdavant de la tresoreria i Laia Cases a la secretaria. Fernando Cabezuelo, Narcís Sànchez, Nura Estany i Anna Colomines completen la nòmina de vocals de l'espai autogestionat.





Julià Mestieri

Qualsevol que treballi a l'àmbit de la producció cultural, sap que anem tard, que estem en temps de descompte. Pinta complicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.