Sant Cugat pedaleja cap a una mobilitat més sostenible


Temes relacionats

La mobilitat a Can Sant Joan, a debat (21/set/18)

Sant Cugat estrena l'Èrica, el primer bus autònom de Catalunya ( 7/set/18)


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones ha posat de manifest la predisposició de Sant Cugat per apostar per la bicicleta com a transport més sostenible. Ho han fet amb una pedalada popular aquest diumenge emmarcada en les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat. Les jornades han coincidit aquest dissabte amb el Dia Sense Cotxes, una data que enguany no ha suposat cap tall de trànsit a la ciutat.

Durant el cap de setmana la plaça de la Vila ha estat el centre neuràlgic del compromís per una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient. Un taller de bicicletes i un circuit de karts a pedals han servit per conscienciar grans i petits de les conseqüències positives que té desplaçar-se sobre dos rodes enlloc d'anar en cotxe.

L'aposta de l'Ajuntament per la bicicleta és ferma. Una de les proves és la construcció del carril bici per unir el parc empresarial de Can Sant Joan amb el centre de la ciutat. Més enllà de solventar els problemes de trànsit a la zona, la iniciativa també vol afavorir el medi ambient.


Assistents

No hauria de ser només una setmana a l'any. Sant Cugat té molts cotxes. / Estaria bé fer servir els transport públic. / Sant Cugat és la Ciutat Europea de l'Esport i és molt interessant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.