Josep Maria Terricabras enceta el curs dels Amics de la Unesco amb una xerrada sobre les llengües


  • Comparteix:

Josep Maria Terricabras / Foto: ACN

Josep Maria Terricabras / Foto: ACN

Els Amics de la Unesco arrenquen el curs aquest dimecres amb un acte a les sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). La inauguració comptarà amb la presència del filòleg i Diputat al Parlament Europeu, Josep Maria Terricabras, que oferirà una conferència sobre la importància de les llengües, i de l'alcaldessa, Carmela Fortuny.

Per començar el curs, les xerrades i conferències del mes d'octubre estan sota el paraigua de la temàtica 'Medi ambient i sostenibilitat: l'aigua'. Noms propis com el de la Secretària de Sostenibilitat i Medi Ambient en el Govern de la Generalitat, Marta Subirà, el de la biòloga i responsable de la Campanya de Costes de Green Peace, Paloma Nuche, i el del arquitecte superior expert en domòtica i reducció de consum d'energia a la llar 'Lluís Mestre, seran els encarregats de posar sobre la taula qüestions sobre la problemàtica de l'escassetat d'aigua.

A les xerrades i conferències s'hi afegiran altres activitats com un cinefòrum sobre el film 'Eugenio', una sortida cultural a Beget, al Ripollès, i l'actuació poètica 'Montserrat Abelló' a càrrec de l'escriptor Biel Mesquida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.