Un documental de Cugat.cat mostra com viu l'entorn de Romeva els sis mesos de presó

El mitjà avança el tràiler del metratge que s'estrenarà l'1 d'octubre


  • Comparteix:

Cugat.cat publicarà dilluns 1 d'octubre un documental sobre com viuen familiars i amics de l'exconseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, els sis mesos de presó provisional. La seva dona, Diana Riba, i l'entorn més pròxim de l'exdirigent parlen sobre com encaren el futur i el judici que es preveu que comenci aquesta tardor.

El documental de Cugat.cat dóna veu als Gausacs -dels quals forma part l'exconseller-, companys nedadors -esport que practica-, i altres amics i conciutadans, que s'han organitzat per crear la plataforma Free Romeva. En paraules de la seva dona, és una situació personal 'molt dura, però molt col·lectiva'.

Riba recorda que, tot i que 'de la presó se surt i de l'exili es torna', estan preparats per a 'un judici molt i molt injust'.

Especial informatiu de l'1-O
Cugat.cat reviurà la jornada de votacions de l'1 d'octubre del 2017 amb un especial informatiu que inclou reportatges, anàlisis, opinions i els actes organitzats a la ciutat per commemorar la celebració del referèndum invalidat pel Tribunal Constitucional. En aquest nou espai de la web, s'abordarà com va viure Sant Cugat aquella jornada i les seves conseqüències, i recollirà les opinions de polítics i veïns un any després de les votacions.




Diana Riba

De la presó se surt i de l'exili es torna, tenim clar que és temporal però hem de gestionar aquesta temporalitat. Estem centrats en el judici, que serà molt injust.

Diana Riba

Esperem que el que estem vivint serveixi per crear una Catalunya forta democràticament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.