El barri del Monestir-Sant Francesc celebra aquest cap de setmana la seva festa grossa

Noestasola, Hora Bruixa i Casa de la Dona pronunciaran el pregó


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

La Festa Major del barri del Monestir-Sant Francesc arrenca aquest divendres i donarà pas a tres dies de gresca amb propostes per a tothom. Les activitats començaran a les sis de la tarda amb una tabalada a càrrec de la Batuescola, a la plaça de l'U d'Octubre, que donarà pas a una cercavila amb els Caparrots, els Diables i l'Escola de Música Tradicional que acabarà a la plaça d'en Coll. Allà tindrà lloc el pregó, a càrrec de les entitats Noestasola, Hora Bruixa i Casa de la Dona.

Serà una festa grossa amb accent femení. El mateix divendres a les vuit del vespre tindrà lloc la performance d'Hora Bruixa 'Juntes som més fortes'. Més tard, també a la plaça d'en Coll, es podrà veure, en sessió de cinema a la fresca, la pel·lícula 'Coco'.

La jornada acabarà amb la Nit Jove, amb la música de Koré i El hijo del Flaco i un fi de festa a càrrec de Karabassà. L'activitat tindrà lloc de deu a una de la nit als Jardins de Sant Francesc.

Dissabte
Les activitats arrencaran a les deu del matí a la plaça d'en Coll, on fins la una del migdia tindrà lloc la matinal familiar, amb activitats per a la canalla. La Xarxa Monestir - Sant francesc organitza en tres sessions durant tot el matí una ruta per descobrir la història del barri. A quarts de dues, a la plaça d'en Coll, serà el moment del festival 'holi'.

Ja a la tarda els avis del casal de la Residència Sant Cugat faran el seu espectacle als Jardins de Sant Francesc. En aquest mateix espai, a les vuit del vespre, arrencarà una rua boliviana amb els caporales La Fraternidad de Sant Cugat, que acabarà a la plaça d'en Coll, on tindrà lloc un sopar de carmanyola. La jornada es tancarà amb la nit de ball, a partir de les deu, amb la música de Boogie Woogie.

Diumenge
L'últim dia de gresca concentra les activitats als Jardins de Sant Francesc. La primera serà a les dotze del migdia amb tallers musicals a càrrec d'Aula de So. A les dues del migdia serà el moment de la paella popular, amb els tiquets a preu de nou euros. Ja a la tarda, a les tres, tindrà lloc la gran rifa, amb els tiquets a dos euros. La gresca enfilarà el final a les quatre de la tarda amb un ball amb la música de The Best Band in Town i rom cremat per a tothom.

Consulta les activitats aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.