El restaurant VdGust guanya la votació popular del 'Sant Cugat va de Tapes 2018'


Temes relacionats

Els millors tasts dels restauradors locals, al Sant Cugat va de Tapes (15/set/18)

El restaurant VdeGust Ibèrics i Formatges guanya el concurs Tastets del Ve de Gust (22/jun/18)


  • Comparteix:

El responsable del local, Oriol Gràcia, amb la tapa guanyadora

El responsable del local, Oriol Gràcia, amb la tapa guanyadora

La tapa VdGustació de minitorrades, del restaurant VdGust, ha estat la més votada de la 6a edició del Sant Cugat va de tapes. Els clients han decidit la proposta de l'establiment situat al carrer Castillejos número 30 d'entre les 29 participants. La tapa incloïa un tast d'algunes de les torrades que s'ofereixen al restaurant.

En concret, el propietari del restaurant, Oriol Gràcia, ha explicat a Cugat.cat que van buscar tres torrades 'diferents' entre elles i que juguen amb 'els contrastos'. Gràcia s'ha mostrat 'satisfet' d'aconseguir els objectius que s'havien marcat, donar-se a conèixer entre els santcugatencs que no havien vingut mai i que sortissin 'satisfets' i 'plens'.

La tapa guanyadora estava formada per tres torrades, una de formatge blau amb codony i anxova, una de bull negre amb formatge de cabra i ceba caramelitzada i una altra amb sobrassada de Mallorca amb brie i mel de granja.

Era la primera vegada que el VdGust participava en aquesta iniciativa d'Estrella Damm, i Gràcia reconeix que el primer dia els va 'costar' per la quantitat de persones que van acostar-se al restaurant. A més, durant el certamen l'establiment només va oferir les tapes i no ho va combinar amb l'activitat habitual. Segons el propeitari, més de 2.000 persones van tastar la tapa en els vuit dies que va estar obert durant el Sant Cugat va de tapes. El responsable del local també ha agraït la tasca del seu equip, que va tornar uns dies abans de les vacances per participar del certamen.


Oriol Gràcia

És una satisfacció perquè hem aconseguit el que buscàvem, que la gent vingués al nostre establiment i que sortís content amb el que els oferíem. Amb aquesta tapa volíem fer una petita mostra de la nostra cuina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.