Detingut in fraganti un menor per robar en tres cases de la Floresta el mateix dia


Temes relacionats

Mossos torna a fer volar per Sant Cugat l'helicòpter de patrullatge preventiu per robatoris (14/ago/18)

Mossos i Policia Local creen un grup especial contra robatoris a Sant Cugat (18/jul/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del carrer de Pearson / Foto: Google Street

Imatge d'arxiu del carrer de Pearson / Foto: Google Street

Els Mossos d'Esquadra han dentingut un menor per tres pressumptes robatoris amb força en domicilis de la Floresta en un mateix dia. El jove ha estat enxampat in fraganti en un dels immobles on havia entrat presumptament per robar i detingut després d'intentar fugir. La Fiscalia de Menors ha decretat el seu ingrés a un centre de menors, segons ha informat el cos de seguretat. L'actuació s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els robatoris dins de domicili que duen a terme coordinadament els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat.

Els fets van succeir diumenge passat, quan una veïna del carrer de Pearson va sorprendre un jove a la segona planta del seu domicili. El jove estava remenant un armari d’una de les habitacions i en veure’s descobert es va escapolir per la finestra. La víctima va alertar els Mossos d’Esquadra i en arribar la patrulla els va fer entrega d’una targeta de crèdit que el lladre havia perdut en el moment de la fugida.

Els agents van poder comprovar que el titular de la targeta de crèdit vivia al carrer de Margarit, molt a prop del lloc dels fets. Es van dirigir cap a aquest domicili per fer comprovacions i van trobar la porta d’accés forçada i oberta. Més tard, la víctima va comprovar que li havien sostret diners en efectiu, la targeta de crèdit recuperada i un telèfon mòbil.

Ja a la tarda, agents de Mossos d’Esquadra de Sant Cugat van rebre l’avís que s’havia activat una alarma novament al carrer de Pearson. Els agents en arribar van observar que la porta de l’immoble estava oberta i a l’interior d’una de les habitacions van localitzar un jove remenant un armari. En ser sorprès va intentar fugir, però va poder ser retingut pels agents. El jove, que va donar una identitat falsa, es va resistir a la detenció.

Un cop en dependències policials es va poder obtenir la seva identitat real que va demostrar que era menor d’edat, motiu pel qual es va posar a disposició de la Fiscalia de Menors que va decretar el seu ingrés a un centre de menors. Així mateix, les gestions posteriors van permetre demostrar que es tractava del mateix jove que havia robat en dues cases del mateix barri durant el matí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.