Cal Temerari demana formalment a l'Ajuntament organitzar una festa popular de Cap d'Any

L'entitat ho fa perquè s'ha 'cansat d'esperar que surti a concurs' com havia promès l'alcaldessa


  • Comparteix:

L'entitat vol complementar el Quinto amb una festa popular

L'entitat vol complementar el Quinto amb una festa popular

Cal Temerari ha presentat una instància a l'Ajuntament per tirar endavant una festa 'popular' de Cap d'Any. L'entitat ha decidit fer aquest pas després d'esperar en va que el govern treiés a concurs l'organització de la festa, com va prometre l'Ajuntament a finals de l'any passat. En cas de no rebre resposta, l'entitat es planteja 'accions' de cara a la setmana vinent.

El membre de Cal Temerari Julià Mestieri, assenyala que la situació només pot deure's a la manca de 'voluntat política' de treure la festa a concurs o bé a una 'gestió administrativa nefasta'. Per això, l'entitat reclama una solució immediata per la proximitat de la festa, que requereix d'una preparació prèvia. Mestieri ha insistit en la seva aposta per un Cap d'Any inclusiu, popular i que treballi contra les agressions masclistes i ha assegurat que l'entitat escalarà la protesta si no se'ls dóna una resposta, ja que temen que els estiguin 'prenent el pèl' des de l'Ajuntament.


Julià Mestieri

Hem vist que hi havia l'opció que ens estiguessin prenent el pèl i hem entrat per registre la petició per anar sobre segur. Durant les properes setmanes farem accions per reclamar que se'ns doni resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.