L'Oncolliga organitza el seu 4t sopar solidari i una caminada per recaptar fons


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del sopar solidari al Claustre

Imatge d'una edició anterior del sopar solidari al Claustre

La fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga) celebrarà aquest divendres el 4t sopar solidari per recaptar fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. La cita tindrà lloc, com en les edicions anteriors, al Claustre del Monestir i començarà a les vuit del vespre amb l'actuació del duo de violins de Gerard Claret i el seu fill, Sergi Claret.

El sopar, un cop finalitzada l'actuació, anirà a càrrec del càtering La Paella de l'Isma i el preu de l'entrada és un donatiu de 50 euros destinats a la fundació. La presidenta d'Oncolliga, Marisol Podio, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un 'sopar d'amics' i que estan 'contents' d'arribar a la 4a edició. A més, enguany es compleixen 10 anys des que Oncolliga està a Sant Cugat.

Després de l'àpat es farà un sorteig entre els assistents d'obres cedides per l'artista Josep Bofill.

L'apunt musical
El violinista i pedagog andorrà Gerard Claret ha estat membre fundador del Trio de Barcelona durant 13 anys i director de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) durant els seus primers cinc anys. Des de 1993 és director artístic de la Fundació de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) i concertino i director de l'ONCA.

El seu fill, el santcugatenc Sergi Claret, està graduat als estudis superiors de violí al Trinity College of Music de Londres i actualment és professor a l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels (EMMVA).

Caminada Solidària per Collserola
Com a novetat d'aquest any, el Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI) organitzarà una caminada solidària el proper diumenge 7 d'octubre per recaptar fons per a l'Oncolliga. El recorregut, que sortirà des de l'Escola la Floresta a les nou del matí, és d'aproximadament 10 quilòmetres i comptarà amb tres punts d'avituallament. El preu per participar-hi és de 10 euros, tot i que les persones que vulguin poden augmentar el donatiu per a l'entitat.


Marisol Podio

És un sopar pràcticament d'amics. Ja fa quatre anys amb aquest, a més aquest any fa 10 anys que estem a Sant Cugat. Esperem que sigui com a mínim com altres anys, que sempre ha sigut molt bonic i agradable i hem pogut disfrutar d'un marc incomparable com el Claustre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.