Sant Cugat empodera les persones grans amb una campanya que demana el seu respecte


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha agraït la tasca de la Taula de la Gent Gran / Foto: Localpres

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha agraït la tasca de la Taula de la Gent Gran / Foto: Localpres

Sant Cugat impulsa una campanya de comunicació a favor del bon tracte a les persones grans. La ciutat llueix cartelleria amb missatges que empoderen els avis i àvies i vol conscienciar als santcugatencs més joves amb qüestions relacionades sobre la potestat dels ancians a decidir com i quan volen marxar a una residència o com han de gestionar els seus diners.

La iniciativa s'ha presentat aquest dissabte a l'Escola de Música Municipal i Conservatori Victòria dels Àngels amb gran èxit de participació. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, i la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicles de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, han assistit a l'acte que també ha comptat amb l'actuació de corals de gent gran de Sant Cugat. Fortuny ha posat en valor la importància d'una campanya com aquesta ja que s'ha de vetllar pel benestar d'aquest col·lectiu.

L'escriptor Víctor Alexandre ha ofert una xerrada amb el lema 'La dignitat no envelleix'. Alexandre ha empatitzat amb un públic que s'ha sentit molt identificat amb el que ha explicat sobre el dia a dia de la gent gran.


Carmela Fortuny

Estudis objectius i dades, no només a Sant Cugat, sinó a tot Catalunya i fins i tot a l'Estat espanyol diuen que s'ha d'anar cap aquesta prevenció, en aquest cas és una prevenció amb una campanya que ha de fer complir també un dels ítems dels Drets Humans com ho és la cura de la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.