Pinten l'entrada de l'ajuntament amb un 'visca la guàrdia civil'


  • Comparteix:

Imatges de les pintades

Imatges de les pintades

L'entrada de l'ajuntament ha aparegut aquest dilluns al matí pintada amb una guixada a la qual es pot llegir 'Visca la guàrdia civil'. També han llançat pintura contra la façana i la pancarta de suport als 'presos polítics'. L'acte de vandalisme coincideix amb el primer aniversari de la celebració del referèndum sobre la independència de Catalunya, invalidat pel Tribunal Constitucional.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha condemnat aquests fets i ha fet una crida a la convivència. La mateixa Fortuny ha explicat que al matí ha demanat no netejar les pintades per evidenciar que hi ha gent que atempta contra la convivència.


Galeria: PINTADES CONTRA L'AJUNTAMENT







Carmela Fortuny

Apel·lo a la bona convivència i denuncio les pintades. He demanat no netejar-ho, ha d'haver-hi l'evidència que hi ha persones que no volen convivència i expressen la seva opinió d'aquesta manera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.