Rogeli Pedró, Àlvar Roda i Toni Samsó estrenen a Cugat.cat 'Converses consentides'

L'espai s'emetrà cada dimarts i repassarà l'actualitat de la ciutat


  • Comparteix:

'Converses consentides' s'estrena aquesta temporada a la graella radiofònica de Cugat.cat

'Converses consentides' s'estrena aquesta temporada a la graella radiofònica de Cugat.cat

Cugat.cat estrena aquest dimarts l'emissió del programa 'Converses consentides', presentat pels santcugatencs Rogeli Pedró, Àlvar Roda i Toni Samsó i que s'emetrà els dimarts de dotze a dos quarts d'una del migida. En aquesta mitja hora, l'espai farà un repàs dels temes que estiguin, o hagin estat durant la setmana, d'actualitat a Sant Cugat. Pedró ha destacat que aquestes qüestions s'abordaran des d'un punt de vista distès i respectuós. El programa també entrevistarà cada setmana a una dona rellevant a la societat santcugatenca.

Pedró ha explicat que les dones de la ciutat tenen molt a dir i a explicar i, per aquest motiu, se'ls vol donar un paper rellevant al programa. Per al primer episodi de la temporada la convidada serà la fundadora de l'Escola d'Idiomes de Sant Cugat, Montserrat Obiols.

El programa es reemetrà a les onze de la nit.






Rogeli Pedró

El que volem és que els nostres oients s'ho passin bé. Cada dia hi haurà una entrevista a una dona. Pensem que les dones tenen moltes coses a dir i hi ha dones molt interessants que pensem que se'ls hi ha de donar veu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.