L'activista Ramon Esono, primer convidat del Ciutat Defensores dels Drets Humans

El caricaturista equatoguineà oferirà una xerrada avui a Cal Temerari


  • Comparteix:

Ramon Esono / Foto: cc by Rafael Carvalho

Ramon Esono / Foto: cc by Rafael Carvalho

Sant Cugat acull aquest divendres la primera de les activitats que se celebren amb motiu de la 7a edició del programa Ciutats Defensores dels Drets Humans. El caricaturista de Guinea Equatorial Ramon Esono oferirà una xerrada, a les set de la tarda, a Cal Temerari. Esono està compromès amb la denúncia de vulneracions dels drets humans al seu país, un fet pel qual va ser empresonat ara fa un any, tot i que al febrer del 2018 va ser posat en llibertat per falta de proves.

Durant la xerrada també l'acompanyarà l'escriptor equatoguineà i resident a Valldoreix Juan Tomás Ávila Laurel, qui també ha denunciat reiteradament la manca de llibertats a Guinea Equatorial. La conversa la moderarà l'antropòloga i investigadora del CSIC Yolanda Aixelà.

Enguany, el programa Ciutats Defensores dels Drets Humans, portarà a la ciutat sis activistes vinguts de Guinea Equatorial, Egipte, Mèxic, Estats Units, Palestina i Birmània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.