Les Olimpíades entre residències i una mostra de teatre exhibeixen les habilitats de la gent gran

La ciutat encara el final de la Setmana de la Gent Gran, que acabarà aquest divendres


Temes relacionats

Torna la Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat per donar veu al col·lectiu (18/set/18)


  • Comparteix:

Les Olimpíades entre residències de la ciutat i una mostra de teatre han posat a prova aquest dijous les habilitats psicomotrius i creatives de les persones grans. Dins de la programació de la Setmana de la Gent Gran, centre geriàtrics de la ciutat han participat per equips durant el matí en vuit proves adaptades que han posat en pràctica l'agilitat dels participants. A la tarda, una mostra de teatre ha exhibit la creativitat del col·lectiu amb la companyia La Global i l'Associació de Veïns del Monestir, que a la Casa de Cultura han representat un muntatge anomentat 'La família Xelín'.

Per als participants, la Setmana de la Gent Gran es tracta d'una 'molt bona iniciativa' que aporta distracció al col·lectiu i li dóna importància. També consideren que aquesta 12a edició ha tingut més visibilitat que les anteriors ja que s'ha acompanyat d'una campanya de sensibilització sobre el bon tracte a les persones grans.

En paraules de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, la gent gran 'és un exemple' per a la ciutat i un sector poblacional imprescindible per al bon funcionment del municipi.

La Setmana de la Gent Gran posarà el punt final aquest divendres amb 'El show de la Gent Gran' a la plaça d'Octavià en el qual hi participaran els Marxosos del Vallès i casals de gent gran de Sant Cugat, de la Floresta i de les Planes.




Participants

És molt bona fer-la perquè les persones grans s'adonin que no estan soles i per poder gaudir. / Ens fan obrir el cervell i estic molt contenta de participar-hi. / És un pas molt important per visibilitzar un col·lectiu que és el 20% de la població.

Carmela Fortuny

Sense gent gran no fem ciutat i no tenim ciutat. Tot el meu respecte a la seva feina i a la seva expertesa. Animar-los a que segueixin participant de la vida de la ciutat com fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.