CCOO alerta d'una situació de 'col·lapse crònic' al servei d'urgències de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa

És l'equipament sanitari de referència per als santcugatencs


  • Comparteix:

L'Hospital Universitari Mútua de Terrassa / Foto: Mútua

L'Hospital Universitari Mútua de Terrassa / Foto: Mútua

La secció sindical de CCOO a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa alerta d'una situació de 'col·lapse crònic' al servei d'urgències d'aquest centre, a la qual fan front, lamenten, tant treballadors com usuaris. En un comunicat, l'agrupació critica la 'manca de recursos humans, materials i d'espai físic' i lamenta la imatge que ofereix l'espai, amb 'pacients permanentment a passadissos' i 'pacient d'UCI que es mantenen a urgències per falta de lloc'.

Els empleats del centre, que s'han reunit en assemblea aquest dimecres, fan responsable de la situació a les direccions Mèdica, d'Infermeria, Administrativa i Gerència. CCOO també recorda 'el deute econòmic de l'empresa amb els treballadors' i alerta d'un incompliment d'acords des de 2015.

Mútua Terrassa diu ser 'conscient' de la situació que es viu a urgències. Segons explica el 'Diari de Terrassa', l'empresa sanitària agraeix 'l'esforç i implicació' del personal i argumenta que el col·lapse es deu a 'un problema estructural molt complexe que viu tot el sistema sanitari'. També explica que la mitjana de pacients enguany a l'estiu ha estat més alta que la de 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.