El 'no' a la violència masclista sacseja l'inici de la Festa Major del Monestir-Sant Francesc

Noestasola, Hora Bruixa i Casa de la Dona fan un pregó punyent sobre aquesta xacra social


Temes relacionats

El barri del Monestir-Sant Francesc tanca la seva festa aquest diumenge amb música i una paella popular ( 7/oct/18)

Festival 'holi' i activitats infantils, plats forts aquest dissabte a la Festa Major del Monestir-Sant Francesc ( 6/oct/18)


  • Comparteix:

La veu d'un dels barris més actius de Sant Cugat, Monestir-Sant Francesc, ha estat més forta aquest divendres amb el pregó de la seva festa major. Noestasola, Hora Bruixa i Casa de la Dona han remogut consciències amb un discurs contundent i amb demandes sòlides: més implicació de la ciutadania i de les administracions per lluitar contra la violència de gènere. Un clam secundat pels centenars de veïnes i veïns del barri que, des de la plaça d'en Coll, no s'han mostrat indiferents al missatge.

Forts aplaudiments han acompanyat el discurs de les entitats, que han rebut una placa de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, present a l'inici de la festa, juntament amb els representants polítics i el president del consell de barri de Centre-Est, Ferran Villaseñor (ERC-MES).

Els dos han coincidit a destacar l'activitat i la implicació del veïnat. Fortuny ha anat més enllà i ha assegurat que el consistori treballarà per respondre a les necessitats dels ciutadans.

Petits i grans es preparen per a un cap de setmana d'activitats, amb gresca, àpats i propostes amb una mateixa finalitat: demostrar que el barri del Monestir-Sant Francesc és una pinya.

Les activitats de la festa major són a càrrec de la Xarxa d'Inclusió del barri. La programació completa de la festa es pot consultar en aquest enllaç.


Maribel Guillamón

Aquesta lluita no és cosa només de les dones, és de totes les persones. Una societat injusta és una societat malalta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.