Tall de trànsit aquest diumenge al carrer de Francesc Moragas i a l'avinguda de Rius i Taulet


  • Comparteix:

Imatge dels carrers afectats / Foto: Web Ajuntament

Imatge dels carrers afectats / Foto: Web Ajuntament

El carrer de Francesc Moragas i l'avinguda de Gràcia quedaran tallats al trànsit aquest diumenge a partir de les vuit del matí per retirar la grua de grans dimensions utilitzada en la construcció de la promoció d'habitatge per a gent gran a l'avinguda de Rius i Taulet. En concret, al tram de carrer comprès entre Dos de Maig i rambla de Ribatallada no hi podrà accedir cap vehicle des de la cruïlla de la rambla Ribatallada amb les avingudes del Pla del Vinyet i de Gràcia. També quedarà completament tallada al trànsit l'avinguda de Rius i Taulet entre el carrer d'Enric Granados i la cruïlla amb les avingudes de Catalunya i Lluís Companys. La previsió és poder restablir la normalitat en el trànsit a darrera hora de la tarda.

Això sí, s'habilitarà un tram de doble sentit a Rius i Taulet a l'alçada de la plaça dels Quatre Cantons per tal de permetre l'accés als veïns als aparcaments dels carrers de Gorina i Lluna. Tots els canvis i afectacions estaran senyalitzats a la zona. La previsió és poder restablir la normalitat en el trànsit a darrera hora de la tarda.

Afectacions al transport públic
Les línies d'autobusos urbans L1, L2, L3 i L8 i les interurbanes A4, B7 i B8 es veuran també afectades pels talls de trànsit d'aquest diumenge. Els canvis específics es poden consultar al web de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.