Obre a Sant Cugat el QGats Cat Cafè, el primer bar de gats de la comarca

L'establiment ha obert aquest dimarts a la tarda i acull set gats provinents de protectores


  • Comparteix:

Els clients poden tenir contacte amb els gats

Els clients poden tenir contacte amb els gats

El primer bar de gats de la comarca ha obert al carrer de la Creu aquest dimarts. El Qgats Cat Cafè acull set gats provinents de protectores i segueix la tradició d'altres països com els Estats Units o el Japó, on aquesta mena d'establiments són habituals. La impulsora de l'espai, Mari Fortuño, ha visitat el 'Sant Cugat a fons' aquest dimarts dins la secció 'Gat i gos' i ha explicat el projecte.

ESCOLTA-HO

Fortuño, acompanyada de Francesc Codonyés d''El Cau Amic', ha explicat que la normativa de l'espai serà 'molt estricta' per respectar el benestar dels gats. L'aforament està limitat a 20 persones i es recomana reservar hora a través del web. Els felins, que han estat seleccionats per la seva sociabilitat, es poden adoptar mitjançant l'adopció responsable i obren una via per donar sortida als gats que necessiten una nova llar, com ha explicat Codonyés.

L'espai ofereix tant begudes com menjar ecològics. Fortuño ha assenyalat que l'espai ha generat 'molta expectació' i s'ha mostrat esperançada en que es podrà consolidar a la ciutat. El preu de l'entrada és de sis euros amb una beguda calenta, cafè o té, inclosa. L'espai estarà obert de dimarts a dissabte de dos quarts de deu del matí a dos quarts d'una i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.


Mari Fortuño

És una cafeteria molt peculiar perquè té gats. La idea és que la gent vagi allà, prengui alguna cosa i estigui amb els gats que viuen al local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.