Sant Cugat, pendent de les pluges intenses

L'Ajuntament activa la prealerta del pla d'actuació per inundacions


  • Comparteix:

La pluja pot aparèixer en les properes hores / Foto: Sant Cugat

La pluja pot aparèixer en les properes hores / Foto: Sant Cugat

Els que pensaven que podrien mantenir la samarreta de màniga curta fins ben entrat l'octubre assisteixen a un octubre fred amb el paraigua d'acompanyant. Després del xàfec d'aquest dimarts, la Generalitat ha activat l'alerta per la previsió de fortes pluges durant aquest dimecres. Sant Cugat i les ciutats del litoral i prelitoral barceloní i gironí es preparen per a aquesta possibilitat, en alguns casos, amb tempestes fortes.

El Servei Meteològic de Catalunya (SMC) apunta que les precipitacions locals poden ser de 40 litres per metre quadrat en 30 minuts. La previsió és que les pluges s'allarguin fins les tres de la tarda. La màxima serà de 24 graus i la mínima de 16.

De la seva banda, el consistori se suma al dispositiu de prevenció activant la prealerta del Pla d'Actuació Municipal (PAM) d'Inundacions.

Consulteu els consells davant aiguats i inundacions aquí.

Incidències al matí
Amb una tarda tranquil·la, els Bombers han rebut dos avisos de lleus incidències al matí d'aquest dimarts. Un particular ha trucat per alertar d'inundacions i d'un cotxe atrapat a l'avinguda de l'Enllaç, sota el pont de l'estació de Sant Cugat de Ferrocarrils de la Generalitat Catalunya (FGC). També hi ha hagut un avís del carrer d'Arnau Cadell on el desbordament de l'aigua començava a entrar a un domicili. En cap dels dos casos ha calgut, finalment, la intervenció dels Bombers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.