Les escoles bressol i l'Arxiu municipal, els serveis més ben valorats pels santcugatencs

Augmenta la valoració a la policia, que puja fins al notable respecte l'anterior onada


Temes relacionats

Els veïns de l'Eixample-Torreblanca, els més satisfets de viure a Sant Cugat (10/oct/18)

La ciutat aconsegueix un 7,9 en satisfacció dels santcugatencs (26/set/18)


  • Comparteix:

Imatge de l'Escola Bressol Valldoreix / Foto: Ajuntament

Imatge de l'Escola Bressol Valldoreix / Foto: Ajuntament

Les escoles bressol i l'Arxiu municipal són els serveis públics de la ciutat més ben valorats pels santcugatencs segons l'última onada de l'Observatori Sociològic, registrada al juliol. Els ciutadans posen als centres infantils un 7,6 sobre 10, la mateixa puntuació que en l'onada de juliol de l'any passat, quan s'havia registrat l'última valoració d'aquest servei. Per la seva banda, l'Arxiu obté un 7,4 en la primera valoració que els ciutadans fan de l'espai.

Respecte a la resta d'equipaments avaluats, destaca l'augment de puntuació a la policia, que arriba al notable amb un 7,1 després que en l'onada del febrer obtingués un 6,8. En canvi, disminueix la del Servei d'Ocupació Municipal (SOM), que passa del 7 al 6,6 en relació amb l'onada de juliol de l'any passat, així com la de l'Oficina Local d'Habitatge, que baixa una dècima i obté un 6,4.

També baixen de puntuació el Casal Torreblanca i els mercats municipals, que perden tres dècimes respecte a l'onada del juliol passat i es queden amb un 7,3 i un 7,2 respectivament. Pel que fa als pressupostos participatius de ciutat, aquests obtenen un 7 en la primera valoració d'aquest servei.

Per grau de satisfacció / Foto: Ajuntament de Sant Cugat
Per grau de satisfacció / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


L'Arxiu municipal, un dels serveis menys coneguts
Paradoxalment, l'Arxiu és un dels serveis menys coneguts pels enquestats. Un 54,6% declara que no sap de l'existència de l'espai, així com tampoc de l'Oficina Local d'Habitatge, que només un 41,3% dels ciutadans diu conèixer. També són dos dels serveis menys utilitzats pels ciutadans, amb només un 11,9% i 16,6% dels enquestats respectivament.

Els mercats i la Policia Local, en canvi, són els més coneguts en més d'un 90% dels casos. Unes dades que també concorden amb les dades d'utilizació, les quals revelen que són els dos serveis més usats per la ciutadania.

Per grau de coneixement / Foto: Ajuntament de Sant Cugat
Per grau de coneixement / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


Per grau d'ús / Foto: Ajuntament de Sant Cugat
Per grau d'ús / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


Aquesta és la 37a onada realitzada per l'Observatori Sociològic de Sant Cugat, que ha comptat amb un miler d'entrevistes vàlides amb quotes per sexe, edat i zona de residència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.