Roser Asencio és homenatjada com a presidenta del Casal de Gent Gran, abans de deixar el càrrec


  • Comparteix:

Josep Tardà prendrà el relleu al front de l'entitat

Josep Tardà prendrà el relleu al front de l'entitat

Roser Asensio, presidenta del Casal de la Gent Gran de Sant Cugat en els últims 4 anys, ha donat el relleu al seu successor en el càrrec, Josep Tardà. L'acte s'ha emmarcat dins l'homenatge als 15 anys de treball per l'entitat de Roser Asencio i ha estat presidit pel regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau.

Després de 15 anys a l'executiva del Casal de la Gent Gran de Sant Cugat i de 4 anys al capdavant de l'entitat, Roser Asencio ha rebut un merescut homenatge aquest dijous. L'acte també ha servit de benvinguda a la nova executiva que presidirà, a partir d'ara, Josep Tardà.

Roser Asencio ha rebut en el seu homenatge una placa de l'Ajuntament en reconeixement de la tasca realitzada. Asencio han valorat els anys al Casal com un període molt positiu en que tot i deixar el càrrec, manté molts bons amics.

Roser Asensio

Deixo molt bones amistats, tant al casal com als altres casals. Ha estat una experiència molt maca.


En l'acte, la presidenta aquests últims 4 anys, ha estat acompanyada pel regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, i un representant del departament de Benestar i Família de la Generalitat, Agustí Vila. Tubau ha recordat el pas de Roser Asensio pel Casal i ha insistit en la seva magnífica tasca com a representant durant tots aquests anys.

Jaume Tubau

Roser Asensio ha fet de representació del Casal, ens ha representat a tots i l'any 2000 va ser escollida presidenta.


De la seva banda, Josep Tardà ha volgut expressar la seva voluntat de fer el millor pel Casal amb l'ajuda dels col·laboradors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.