L'Ajuntament localitza el propietari de l'emú i estudiarà imposar sancions


Temes relacionats

Un emú passeja pel centre de Sant Cugat (10/oct/18)


  • Comparteix:

Un exemplar d'emú / Foto: Creative Commons (CC-by)

Un exemplar d'emú / Foto: Creative Commons (CC-by)

L'Ajuntament ha informat, via Twitter, que ha localitzat el propietari de l'emú, que aquest dimecres va córrer pels carrers del centre de Sant Cugat. El consistori obrirà diligències contra aquest santcugatenc per dirimir si sancionarà el propietari de la bèstia, que va morir durant el dispositiu policial per capturar-lo. El consistori treballa per tenir un protocol d'actuació per capturar animals exòtics a la via pública, que tenia previst abordar la setmana vinent, i del qual parlarà properament.

Segons fonts municipals, l'Ajuntament ja tenia previst tractar el tema amb la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) per disposar d'un protocol per actuar en aquests casos.

El consistori ha recordat que la tinença d'aquests animals exòtics està prohibida al municipi i regulada a través d'una ordenança municipal. L'Ajuntament no ha concretat de quina finca va escapar l'animal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.