La croada dels refugiats pel Meditarrani, a la Casa de Cultura

Una exposició mostra com són les feines de rescat de Proactiva Open Arms


  • Comparteix:

L'exposició mostra la realitat dels refugiats que travessen el Mediterrani

L'exposició mostra la realitat dels refugiats que travessen el Mediterrani

La realitat dels refugiats que travessen el Mediterrani per escapar de l'horror que viuen als seus països arriba a la Casa de Cultura amb l'exposició fotogràfica 'No més vides a la deriva. Proactiva Open Arms, dos anys de missió al Mediterrani'. Photographic Social Vision ha estat l'encarregada de produir aquesta mostra col·lectiva formada per la visió de diversos fotoperiodistes que han documentat la feina de l'ONG badalonina en alta mar. La mostra es podrà veure fins al 18 de novembre.

La inauguració de l'exposició ha anat a càrrec de la tinenta d'alcalde de Progrés Social i Cicles de Vida, Susanna Pellicer, així com de la membre de Proactiva Open Arms Laura Lanuza i la directora de Photographic Social Vision, Silvia Omedes, qui ha posat en valor, no només la feina de Proactiva Open Arms, sinó també dels fotoperiodistes que, amb les seves imatges, 'obren els ulls a la gent'.

'No més vides a la deriva. Proactiva Open Arms, dos anys de missió al Mediterrani' mostra la crua realitat que viuen les persones que creuen el Mediterrani en la cerca d'una vida millor per a ells i les seves famílies. Cada fotografia és el retrat d'una història que, de ben segur, no deixa indiferent.


Silvia Omedes

L'exposició serveix per reconèixer que tenim grans fotògrafs a l'àmbit nacional que estan fent una tasca de documentació importantíssima i que gràcies a la seva complicitat i treball aquestes fotos arriben a la gent del carrer. Es demostra que la fotografia ens obre els ulls, ens desperta, ens informa i és una via per crear opinió crítica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.