El Sindicat de Llogaters es mobilitza per aturar un desnonament a Sant Cugat

Concentració d'avui al Camí de la Creu

Societat

Publicat el 17/oct/18 per Clara Bardají

Prop de 70 persones s'han concentrat aquest dijous al matí per aturar el desnonament d'un veí de Sant Cugat i la seva família, al Camí de la Creu. L'ordre, finalment, s'ha posposat per d'aquí a 15 dies. Tot i que es desconeixen els motius d'aquesta decisió judicial, el Sindicat de Llogaters ha fet una crida als assistents a col·laborar amb ells per trobar una solució i evitar que es dugui a terme aquest i altres desnonaments.

El membre del Sindicat de Llogaters de Sant Cugat Marco Simarro ha explicat a Cugat.cat que 'no poden permetre un desnonament sense una alternativa habitacional' i que els objectius de la convocatòria eren aturar-lo i 'denunciar públicament' aquests casos. Simarro també ha declarat, que des del Sindicat, exigeixen a l'Ajuntament que actuï davant aquestes situacions.



Com actua l'Ajuntament
El consistori té coneixement i fa un seguiment dels desnonaments previstos a la ciutat. Des del consistori recorden que si els afectats es troben dins el circuit de serveis socials, l'administració pot tenir constància de la seva situació i oferir vies de solucions temporals.

DECLARACIONS

Marco Simarro

Hi ha un desnonament a Sant Cugat i no ho podem permetre sense una alternativa habitacional. Com a Sindicat de Llogaters, el que volem fer aquí és aturar el desnonament d'avui, posposar-lo segurament, i denunciar-ho públicament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio