Solé diu que si la Generalitat hagués fet cas l'equip de govern, Sant Cugat tindria el 5è IES al setembre


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde d'Educació assegura que la Generalitat porta més d'un any de retard

La tinent d'alcalde d'Educació assegura que la Generalitat porta més d'un any de retard

La tinent d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, assegura que si la Generalitat hagués fet cas de les reclamacions de l'equip de govern, fa més d'un any, el cinquè IES seria una realitat de cara al curs vinent. Solé critica que el Departament d'Educació hagi ajornat la decisió i afegeix que, encara avui dia, la Generalitat no té previst quan es començarà a construir aquest equipament.

Àngels Solé ha explicat que l'equip de govern ja va anunciar, en el primer Consell Escolar Municipal del mandat, celebrat el setembre del 2003, que Sant Cugat necessitava de cara al curs 2005-2006 un cinquè institut de secundària i batxillerat. Per això, la tinent d'alcalde d'Educació considera que l'actual govern català porta un any de retard. L'escoltem.

Àngels Solé

Des del setembre del 2003, l'equip de govern va posar sobre la taula no només la necessitat de la 9a. i 10a. escoles, sinó també el cinquè IES. Educació porta 1 any de retard.


Segons Solé, el Departament d'Educació porta més d'un any de retard i encara no ha pres una decisió sobre quan es podrà començar a construir el nou equipament.

En el mateix sentit s'ha expressat un dels portaveus de la Coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat, Ernest Ferran, que ha volgut destacar la necessitat del cinquè IES de cara al curs vinent.

Ernest Ferran

El 2006, Sant Cugat necessitarà un altre IES. És una necessitat de futur.


Recordem que el delegat d'Educació al Vallès Occidental, Eduar Galceran, va anunciar fa pocs dies que la prioritat del seu departament era solucionar la construcció del quart institut, i que amb aquest equipament, l'oferta d'ensenyament secundari a Sant Cugat estava, de moment, resolta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.