La Xarxa donarà veu a la creativitat de dones amb càncer coincidint amb el Dia Mundial

El programa 'Tartera i llavor' visibilitzará projectes solidaris fruit de la malaltia


  • Comparteix:

Imatge promocional del programa / Foto: La Xarxa

Imatge promocional del programa / Foto: La Xarxa

La Xarxa de Comunicació Local, on està integrada Cugat.cat, donarà veu aquest dissabte a la creativitat de dones amb càncer de mama coincidint amb el Dia Mundial de la malaltia, que ha estat aquest divendres. Ho farà amb un programa especial anomenat 'Tartera i llavor' que s'emetrà des de les sis fins a les vuit de la tarda.

L'objectiu és visibilitzar el recorregut emocional que ha de fer la persona a qui li diagnostiquen la malaltia, un recorregut que suposa 'una tartera pedregosa', però que també és una 'llavor de solidaritat i de creativitat'.

Intervindran persones com la dissenyadora Marta Vilar, del projecte solidari Pinkmama, que recapta fons per a la investigació de la malaltia amb la venda de 'gorros amb super poders'.
També Conchi Ramírez, autora de l'àudio conte 'La Bruna i la gorra de l'unicorn' i la fotògrafa Montse Marmol, a més de la música i la cantant Joina, que acaba de publicar el seu darrer treball 'Companyes', un homenatge a la valentia de les dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.