La nova data de l'Aplec de la Salut arrossega centenars de valldoreixencs


Temes relacionats

L'Aplec de la Salut de Valldoreix canvia de data i se celebrarà el tercer dissabte d'octubre ( 2/feb/18)


  • Comparteix:

La nova data de l'Aplec de la Salut ha estat ben rebuda pels valldoreixencs que aquest dissabte han pujat a l'ermita. La majoria ha aplaudit deixar enrere el 12 d'octubre i celebra que, a partir d'ara, la festa tingui lloc el tercer dissabte de mes. Així, l'aplec valldoreixenc esquiva la manca d'assistència del pont i les limitacions de la campanya de prevenció d'incendis.

Un canvi de data, consensuat per EMD, entitats i veïns, que aquest 20 d'octubre ha donat bons resultats, segons la presidenta de l'entitat municipal, Susana Herrada, amb més de 300 persones. Per la presidenta, és important haver repensat la festa, punt de trobada de valldoreixencs i excusa perquè entitats, petits i grans mantinguin una de les més velles tradicions del territori.

I finalitzada la campanya antiincedis, les paelles han tornat per la porta gran. Fins a vuit paelles s'han cuinat amb victòria per l'AMPA de l'escola Ferran i Clua. L'ermita de la Salut ha presidit una jornada en què no hi han faltat activitats infantils, teatre i les sardanes. Un 'nou' aplec de la Salut per retrobar l'esperit de sempre.






Susana Herrada

Això ha vingut per quedar-se. Serà sempre després del 15 d'octubre, quan acaba la campanya de prevenció d'incendis, i després del Dia de la Hispanitat.

Assistents

El tema del pont se soluciona i ara serà més fàcil / En dissabte, està bé, i no coincideix amb el 12 d'octubre / Portàvem les paelles de casa abans i el perill que acabés per terra era gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.