En llibertat amb càrrecs el detingut per amenaçar una parella amb una pistola de fogueig


Temes relacionats

Mossos deté un santcugatenc per amenaçar una parella de la Floresta amb una pistola de fogueig (22/oct/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat

El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs per un delicte d'amenaces el jove detingut aquest dilluns per intimidar una parella veïna de la Floresta amb una pistola de fogueig, segons han confirmat a Cugat.cat els Mossos d'Esquadra. Els fets van produir-se dissabte passat, a dos quarts d'onze de la nit, quan la parella va escoltar des de casa com un cotxe col·lisionava amb el seu vehicle. L'home va sortir al carrer i va interpel·lar un grup de joves que va encarar-se amb ell. Aquest, per evitar l'enfrontament va tornar a l'habitatge i, ja a l'interior, va observar com un dels joves efectuava dos trets a l'aire des del carrer amb voluntat intimidatòria.

La parella va presentar denúncia als Mossos. Dos agents de paisà van localitzar després, a prop de la casa dels florestans, el vehicle que hauria xocat contra el seu cotxe. Arran de la declaració dels afectats, el cos de seguretat va fer una identificació i ha entrat aquest mateix dilluns a la tarda a l'habitatge d'un santcugatenc que ha estat detingut. A l'interior del domicili el cos ha confiscat dues armes de fogueig, una detonadora i una altra d'aire comprimit.

El jove, de 20 anys i veí de Sant Cugat, ha passat a disposició judicial aquest dimarts després de passar la nit a les dependències dels Mossos d'Esquadra.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.