Eloi Rovira lamenta les goteres del Pav 2 i espera una ràpida solució per a la instal·lació


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha lamentat la suspensió del partit entre l'Handbol Sant Cugat B i la Roca B per les goteres del pav 2. Rovira ha avançat que estan treballant per solucionar aquest problema a la coberta del pavelló i que quan hagi previsió de pluges buscaran alternatives en d'altres equipaments com el CAR de Sant Cugat.

Coberta malmesa

Les fortes pluges d'aquest agost van malmetre la coberta del pav 2 de la Rambla del Celler segons ha explicat el regidor d'Esports, Eloi Rovira. Les goteres han aparegut aquest dissabte i diumenge amb el temporal de pluja. Els partits de dissabte al matí es van jugar amb el planter del Patí Hoquei Sant Cugat com a protagonistes i eixugant el parquet. Al vespre, el primer equip del Patí Hoquei va jugar davant el Voltregà sense problemes.

Diumenge al matí va arribar el moment de suspendre el partit entre l'Handbol Sant Cugat B i la Roca B. Fonts properes al club santcugatenc han explicat a Cugat.cat que la federació podria multar l'entitat vermell-i-negra.

Rovira cerca solucions

Eloi Rovira lamenta la suspensió del matx i ja està en marxa un protocol de protecció del parquet. Rovira ressalta que esperen una ràpida solució.









Eloi Rovira

S'ha fet un protocol d'actuació per protegir la pista i evitar que el parquet quedi malmès.

Eloi Rovira

Esperem que l'actuació arribi ben aviat i cerquem espais alternatius en cas de previsió de pluges els caps de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.