L'AFA del Joan Maragall alerta de goteres 'recorrents' al centre


  • Comparteix:

Una de les fotografies que ha penjat l'AFA al Twitter / Foto: AFA Joan Maragall

Una de les fotografies que ha penjat l'AFA al Twitter / Foto: AFA Joan Maragall

L'AFA del Joan Maragall ha alertat, a través d'un fil a Twitter amb fotografies, de les goteres i filtracions que pateix el centre quan plou intensament. L'entitat assegura que 'fa anys' que reclamen solucions a aquesta situació, que afecta el gimnàs, el menjador, els despatxos i zones d'educació infantil i demanen resposta per part de l'administració.

Segons ha explicat a Cugat.cat el membre de l'AFA Ramon Costa, l'objectiu de l'entitat és 'recollir i vehicular' les queixes dels pares i mares del centre i buscar reunions amb els 'agents oportuns'.

L'AFA també ha assenyalat una canonada que caldria canalitzar al carrer de les Escoles i que provoca 'rius' cada vegada que plou.






















Ramon Costa

Imaginem que l'Ajuntament n'està al cas, però s'hauria de solucionar. Es fa palès en dies de pluja important. L'AFA intentarà vehicular aquestes situacions i fer una reunió amb els agents oportuns per trobar-hi una solució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.