La mobilització i un acord paren un desnonament


Temes relacionats

Sant Cugat registra sis desnonaments el 2017 (24/oct/18)

L'Ajuntament es compromet a fer costat a les persones desnonades i amb risc d'exclusió habitacional (18/set/18)


  • Comparteix:

El Sindicat de Llogaters s'ha tornat a mobilitzar aquest dimecres per impedir el desnonament d'una família de Sant Cugat. Una cinquantena de persones ha esperat els Mossos d'Esquadra i la comitiva judicial davant del portal del camí de la Creu, però finament el procediment ha quedat aturat gràcies a un acord entre les parts allà mateix per donar tres setmanes més a la família i trobar des dels Serveis Socials de l'Ajuntament una solució.

Fa un any que el cas d'aquesta família se segueix des de Serveis Socials. Segons fonts judicials, fins a cinc vegades s'ha ajornat el desnonament, que respon a una demanda del 6 de març per impagament durant un any del lloguer.

Ara la família té tres setmanes més i des de Serveis Socials, que han estat presents aquest dimecres, es treballa per donar solució a aquesta família. 'Estic content, han aconseguit aquesta oportunitat de tenir un pis', ha afirmat el demandat en agraïment al Sindicat de Llogaters després de conèixer que s'havia aturat de nou el desnonament.

No ha estat la primera vegada que el Sindicat de Llogaters es mobilitza per aquest cas o d'altres. Per això el membre de l'entitat Marco Simarro ha posat en valor la mobilització per 'parar' un desnonament i fer front a la problemàtica de l'habitatge a la ciutat.

A la concentració d'aquest dimecres també han estat presents regidors de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.