Crida per aconseguir mantes per ajudar a passar l'hivern a les protectores d'animals


  • Comparteix:

Les mantes han d'ajudar a passar el fred als animals de les protectores / Foto: Facebook Adopta'ns

Les mantes han d'ajudar a passar el fred als animals de les protectores / Foto: Facebook Adopta'ns

L'associació Adopta'ns Sant Cugat fa una crida a la ciutadania per recol·lectar mantes, llits i casetes per ajudar a passar l'hivern als animals de les protectores. Les persones que vulguin participar poden entregar els objectes als establiments Ron I Chic, Feres Gat i Gos i Bonesidees i també poden contactar al telèfon 607973630 i a la pàgina de Facebook de l'associació.

La responsable de la recollida, Noemí Godàs, ha explicat que es tracta d''ajudar' amb mantes, tovalloles i llençols que la gent ja no utilitzi a paliar el fred de l'hivern als gats i gossos que estan en protectores. De fet, Godàs ha assenyalat que també recullen pinso, corretges i collarets i altres objectes que estiguin en bon estat i puguin ser reutilitzats. La recol·lecta es repartirà, principalment, per protectores de Begues, Cervera i Torredembarra.

Des de l'associació volen 'aprofitar' els canvis d'armari i de temperatures per recuperar objectes i mobiliari per animals que ja no usin. A més, recorden la importància de 'conscienciar' la ciutadania per lluitar contra l'abandonament.


Noemí Godàs

La idea és ajudar. Poder portar les mantes, tovalloles, llençols que no necessitem. En aquests llocs fa molt fred a la nit i una manta ajuda molt als gossos i als gats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.