FGC reforçarà la malla de seguretat del passeig dels Pollancres de la Floresta

També ampliarà el servei d'autobús a les estacions de Volpelleres i Hospital General


Temes relacionats

Veïns de la Floresta reclamen més presència policial i recursos contra els robatoris a llars (16/jul/18)


  • Comparteix:

La reunió ha tingut lloc aquest divendres / Foto: Localpres

La reunió ha tingut lloc aquest divendres / Foto: Localpres

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el tancament de la malla de seguretat al seu pas pel passeig dels Pollancres, a la Floresta. Així ho ha acordat aquest divendres en una reunió amb l'alcaldessa, Carmela Fortuny, després que veïns de la zona reclamessin millorar la instal·lació per evitar possibles entrades als habitatges adjacents des de la via. A la reunió, també s'ha establert ampliar a les estacions de Volpelleres i d'Hospital General el servei d'autobús que actualment opera entre l'estació de Sant Joan i el polígon.

A la trobada, el director de FGC, Ricard Font, també ha explicat que està previst que es posin en circulació 15 noves unitats de tren de la sèrie 115 a la línia Barcelona-Vallès, sobretot arran dels perllongaments d'estacions a Terrassa i Sabadell. Unes incorporació gradual de noves unitats que, segons Font, permetrà que a partir del 2020 Sant Cugat disposi d'unes freqüències de pas de dos minuts i mig.

A més, Font ha afirmat que està previst que l'any vinent estigui enllestit el projecte de construcció del perllongament que unirà les dues línies, Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, entre les dues estacions de Gràcia i Plaça Espanya. Amb aquest perllongament, la ciutat estarà connectada directament al Baix Llobregat i a la resta de municipis de la línia Llobregat-Anoia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.