El teixit associatiu i la cultura prenen el centre de Sant Cugat amb la 43a Festa de Tardor

El pregó del Sindicat de Llogateres ha criticat el model habitacional de la ciutat


  • Comparteix:

La 43a Festa de Tardor de Sant Cugat ha viscut un cap de setmana participat tant pel públic com per les entitats on la meteorologia ha estat ben favorable. Després que s'hagués d'ajornar fa dues setmanes per la pluja, el 'pla b' de l'organització ha aconseguit atreure una ciutadania que ha pogut gaudir de les propostes culturals i que ha pogut conèixer de ben a prop el teixit associatiu de la ciutat.

Ha estat una festa de caire reivindicatiu, sobretot, pel que fa al model habitacional. El Sindicat de Llogateres ha estat l'encarregat de pronunciar el pregó de la Festa de Tardor, amb el qual ha reclamat que les administracions posin el focus l'atenció a les persones. Per a l'associació, 'el problema que molts ciutadans hagin de marxar de la ciutat' per no poder permetre's un lloguer o una hipoteca és 'més greu del que diu l'Ajuntament'. Tot i així, han celebrat la constitució de la Mesa d'Emergència Habitacional per fer front a aquests reptes.

Una reivindicació que l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha posat en valor pel tarannà respectuós i participat que la caracteritza.

L'edició d'enguany de la gresca ha anat a càrrec d'una comissió organitzativa totalment renovada que ha celebrat la implicació del teixit associatiu de la ciutat, sobretot després que s'hagués d'ajornar. Properament es reuniran per millorar la proposta encara més de cara a l'edició de l'any que ve.




Julià Mestieri / Josep Amorós

Des de la comissió hem volgut reempoderar l'assemblea d'entitats i creiem que està donant fruits. / La fira d'entitats ha estat profitosa per tothom.

Esteban Martínez Ain

El problema de l'habitatge és més greu del que l'Ajuntament s'havia plantejat. / Volem visibilitzar-ho i donar suport a aquells que tenen problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.