Detenen dos menors per robar a una casa de Sant Cugat

La detenció s'ha fet gràcies a la col·laboració ciutadana


  • Comparteix:

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN

Agents dels Mossos d'Esquadra juntament amb efectius de la Policia Local de Sant Cugat van detenir la tarda del 8 de novembre dos joves menors d'edat i sense domicili conegut com a presumptes autors d'un robatori amb força a un habitatge al districte de Mira-sol. Els fets van succeir cap a dos quarts de cinc de la tarda quan un testimoni va alertar a través del 112 com dos joves haurien entrat per la finestra en una casa del carrer Bascònia. També va explicar que poc després de veure'ls entrar van sortir per una altra finestra i es van dirigir corrents cap a la zona de l'Hospital General de Catalunya.

Segons explica el cos policial en un comunicat, amb aquestes dades i l'acurada descripció que va proporcionar el testimoni, diverses patrulles que es trobaven a la zona precisament realitzant un dispositiu preventiu de robatoris a interior de domicilis es van adreçar cap al lloc dels fets. Pocs minuts després els agents van localitzar els dos joves corrents, i quan van veure les dotacions policials van intentar fugir i es va iniciar un seguiment que va finalitzar a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de l'Hospital General de Catalunya.

Un cop aturats, els policies van comprovar que coincidien amb els joves descrits pel testimoni. A l'escorcoll posterior els van trobar guants que els lladres acostumen a fer servir per evitar que les seves empremtes quedin registrades a les cases que forcen. Els dos menors van ser detinguts en aquell moment com a presumptes autors de delicte de robatori amb força a domicili.

La mateixa tarda van ser posats a disposició de la Fiscalia de Menors.

Amb aquesta detenció ja són 34 les persones detingudes per robatoris amb força a domicili durant el 2018 a Sant Cugat entre ambdós cossos policials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.