Obre a Sant Cugat Playcook, una escola de nutrició i cuina

Un dels impulsors ha visitat el 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat


  • Comparteix:

L'escola tindrà una aula amb espais per diferents cuiners / Foto: Playcook

L'escola tindrà una aula amb espais per diferents cuiners / Foto: Playcook

L'escola de cuina i nutrició Playcook obrirà portes dimecres vinent al carrer de Xerric número 12. Un dels impulsors, Gerard Pintó, ha passat pel magazín 'Sant Cugat a fons' convidat per la secció 'Viure educant', d'Edbuilding, i ha explicat que l'escola oferirà tant formació per a adults com per als més petits en una proposta que combina les classes de cuina amb la transmissió de coneixements sobre nutrició.

ESCOLTA-HO

Pintó i Oriol Cabanas, fundadors del projecte, estan enllestint els últims detalls per poder estrenar el primer taller el dimecres de la setmana vinent. Pintó ha explicat als micròfons de Cugat.cat que l'espai també està pensat per acollir altres activitats, com ara esdeveniments i trobades d'amics al voltant d'uns fogons.

Playcook estarà distribuït en dos espais, un per a 'showcookings' i una altra sala on hi haurà diferents zones individuals de cuina per poder fer classes en grup. Pintó ha assegurat que estan 'molt contents' amb el local i que 'quan entres, t'hi vols quedar'.

Viure educant
Pintó ha visitat Cugat.cat per la secció 'Viure educant', on EdBuilding afronta l'educació des de diferents perspectives. L'objectiu de l'espai d'aquest dilluns ha estat oferir consells sobre com es pot educar als nens en la cuina i els beneficis que aporta al petits introduir-los en aquest món. Segons ha explicat Pintó, involucrar els infants en el procés de preparació 'ajuda a l'autoestima i els fa perdre pors'.


Gerard Pintó

A partir de la setmana que ve ja ens podreu trobar actius. Setmanalment tindreu diverses activitats obertes al públic. Cursos i tallers, però també esdeveniments privats com festes d'aniversari o trobades d'amics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.