L'Escola Municipal de Música acull dissabte un concert solidari a favor dels malalts de parkinson


  • Comparteix:

La delegació a Sant Cugat de l'Associació de Parkinson de Catalunya oferirà un concert solidari a favor de les persones que pateixen aquesta malaltia. El concert a càrrec del Cor Lerània i sota la direcció de Jordi Noguera, tindrà lloc aquest dissabte a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

L'Associació Parkinson de Catalunya conjuntament amb la delegació de Sant Cugat organitzen aquest concert solidari per tal de recaptar diners per millorar i ampliar la investigació sobre aquesta malaltia, així com per costejar els professionals que tenen curen d'aquests malalts.

Amb aquest concert solidari, l'Associació Parkinson vol apropar-se a les persones i famílies que pateixen aquesta malaltia degenerativa. Des del col·lectiu esperen que cada vegada es vagin ampliant els recursos per poder arribar a un major nombre de persones. Ho explica Andreu Baldi, president de la delegació de Sant Cugat de l'Associació de Parkinson.

Andreu Baldi

Cada vegada tenim més intruments per arrivar a un número més elevat de malalts, perquè així podran gaudir d'aquestes teràpies que són tan necessàries per a nosaltres.


Des de l'Associació fan una crida a totes les persones que els vulguin ajudar, perquè asseguren que la lluita de la malaltia del Parkinson no és només qüestió del malalt, sinó també de la gent que l'envolta. Així una de les tasques principals d'aquesta associació és fer conèixer al gran públic la seva tasca. Escoltem Andreu Baldi.

Andreu Baldi

Una de les tasques més importants de la nostra associació és fer conèixer el gran públic de que tracta aquesta malaltia, perque quan la malaltia s'agreuja ens confonen amb borratxos o amb persones que estan malament del cap.


De moment ja s'han venut més de la meitat de les entrades, i esperen que el concert solidari d'aquest dissabte sigui tot un èxit i es recaptin prou diners per tirar endavant nous projectes d'investigació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.