L'institut Arnau Cadell mostra la seva cara més solidària al calendari d'AVAN

Els beneficis del calendari es destinaran a l'associació dedicada a la neurologia


  • Comparteix:

Foto del mes de gener amb alumnes de l'institut i usuaris de l'entitat / Foto: AVAN

Foto del mes de gener amb alumnes de l'institut i usuaris de l'entitat / Foto: AVAN

El calendari solidari del 2019 de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) té presència santcugatenca. Es tracta dels alumnes de l'institut Arnau Cadell, que protagonitzen la fotografia del mes de gener del calendari juntament a usuaris de l'entitat. La iniciativa és part de la campanya de sensibilització 'Joves Extraordinaris', que l'entitat ha dut a terme durant l'any amb 12 centres educatius de la comarca, entre ells l'institut santcugatenc. El calendari es pot adquirir a les seus de l'entitat per un preu de cinc euros.

La fotografia s'acompanya de la frase 'Amb Voluntat, ens hem trobat!', una estructura que se segueix a tots els mesos del calendari i que són 'missatges de futur que han volgut deixar per a la posteritat'.

Durant l'any, persones usuàries d'AVAN han ofert xerrades als 12 centres educatius per explicar els seu testimoni i com conviuen amb la malaltia. A part del centre santcugatenc, també hi han participat instituts de poblacions veïnes com Sabadell, Terrassa, Matadepera i Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.