El trenet de Nadal de Sant Cugat Comerç començarà a circular l'1 de desembre


  • Comparteix:

El Trenet del Comerç és una de les atraccions principals de la campanya nadalenca / Foto: Localpres

El Trenet del Comerç és una de les atraccions principals de la campanya nadalenca / Foto: Localpres

Sant Cugat Comerç (StC) engegarà la campanya de Nadal l'1 de desembre amb la posada en marxa del Trenet del Comerç 'Sant Cugat Express'. El trenet, que estarà operatiu fins al 4 de gener, recorrerà els carrers de l'eix comercial de la ciutat amb dues parades a la plaça d'Octavià i al Mercat de Torreblanca. Els tiquets es facilitaran a través dels comerços associats a Sant Cugat Comerç i amb punts de la targeta Sant Cugat a la Butxaca. L'horari de funcionament del trenet serà d'onze a dos quarts de dues de la tarda i de cinc a dos quarts de vuit del vespre.

Dies Màgics
L'associació ofereix des d'aquest divendres i aquest dissabte una jornada amb descomptes i promocions per donar la benvinguda a l'inici de les compres nadalenques i que imita el Black Friday americà. L'edició d'enguany presenta com a novetat la possibilitat d'acumular punts al realitzar compres amb la targeta Sant Cugat a la Butxaca i bescanviar-los per tiquets del Trenet del Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.