Cugat.cat se suma a La Xarxa i UNICEF per commemorar el Dia Universal de l'Infant

El mitjà dedica part de la seva programació a visibilitzar la infància i els seus drets


Temes relacionats

La trentena de raons per ser Ciutat amiga de la infància (20/nov/18)

Una mirada infantil als problemes de Sant Cugat (20/nov/18)


  • Comparteix:

Els infants seran els protagonistes dels espais i seccions de cada programa/ Foto: Lluís Llebot

Els infants seran els protagonistes dels espais i seccions de cada programa/ Foto: Lluís Llebot

Cugat.cat commemora el Dia Universal de l'Infant amb una programació especial al llarg de la jornada. El servei d'informatius i els magazins 'Sant Cugat a fons' i 'Connectats' dediquen part dels seus continguts a sensibilitzar i visibilitzar la infància i els seus drets. 'Dempeus amb els drets dels infants' és el lema que enguany s'ha escollit per a aquest 20 de novembre. Cugat.cat se suma, d'aquesta manera, a la jornada reivindicativa en favor dels drets dels infants impulsada per UNICEF i amb l'adhesió de La Xarxa. Els continguts es poden seguir a través de les xarxes socials amb el hashtag #CugatcatAmbLaInfància.

Els drets dels infants, presents a Cugat.cat

El magazín matinal 'Sant Cugat a fons', conduït i dirigit per Albert Prat, dóna el tret de sortida a la programació especial amb una entrevista als vicepresidents del Consell d'Infants. Tot seguit connecta en directe amb l'escola Joan Maragall, per parlar amb els nens i nenes.

Ja a la tarda el programa 'Connectats', fet amb la col·laboració entre Ràdio Municipal de Terrassa, Ràdio Sabadell, L'Actual (Ràdio Castellar), El Prat Ràdio, Ràdio Ciutat de Barcelona i dirigit i presentat per Carme Reverte des de Cugat.cat cedeix l'espai de tertúlia a cinc estudiants de primària de Sant Cugat. El programa també surt a l'exterior per connectar amb la trobada pels drets dels infants que se celebra a les pistes esportives de Can Palet II, a Terrassa.

La programació s'acompanyarà de càpsules informatives que posen el termòmetre a la situació dels infants de la nostra ciutat.

'Dempeus pels drets dels infants' és el lema de la col·laboració signada entre UNICEF Comitè Catalunya i La Xarxa de Comunicació Local per aquest 20 de novembre, Dia Universal de l'Infant. Cugat.cat és un dels cinquanta mitjans locals adherits a la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.