Detingut un jove de 21 anys per intentar robar en una casa de Sant Cugat

El noi té més d'una vintena d'antecedents per fets similars


  • Comparteix:

Els agents van enxampar el jove en el marc d'un dispositiu conjunt amb Mossos / Foto: Localpres

Els agents van enxampar el jove en el marc d'un dispositiu conjunt amb Mossos / Foto: Localpres

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van enxampar un jove de 21 anys quan accedia a un habitatge de Sant Cugat saltant la tanca. Els fets van passar la matinada de divendres passat quan agents de la Policia Local, en el marc de l'operatiu de prevenció de robatoris a domicilis, van veure com un noi mirava els accessos de diversos habitatges. Els policies van identificar-lo i el van deixar marxar però van alertar els Mossos. Poca estona després, un veí també avisava els agents que el jove vigilava finques de manera sospitosa.

El Mossos van sorprendre el noi quan accedia a un habitatge. Tot i que va intentar fugir, els agents el van aturar. El detingut, acusat d'un robatori amb força en grau de temptativa, té més d'una vintena d'antecedents policials per fets similars. L'arrestat va passar a disposició judicial el mateix dia de la seva detenció. Va quedar en llibertat amb càrrecs. Els fets van passar a l'entorn del carrer de Bascònia de Mira-sol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.