Sant Cugat se suma a la lluita sobre els riscos de l'alcohol amb dues exposicions


  • Comparteix:

La campanya vol sensibilitzar dels riscos de la banalització del consum d'alcohol / Foto: CC0

La campanya vol sensibilitzar dels riscos de la banalització del consum d'alcohol / Foto: CC0

Sant Cugat, en coordinació amb l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, se suma a la cinquena edició de la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d'alcohol amb dues exposicions. Sota el lema 'L'alcohol és responsabilitat de tothom', el CAP de Valldoreix i el CAP de La Mina acullen les mostres per sensibilitzar la població sobre els riscos de banalitzar el consum d'alcohol. Les exposicions es poden veure fins al 30 de novembre i han estat cedides per l'entitat de Promoció i Desenvolupament Social (PDS). En el marc d'aquesta campanya, els centres educatius de Sant Cugat rebran la guia d'activitats 'Àgora Jove. Espais de conversa sobre l'alcohol, tabac i cànnabis'.

'Entre nosaltres, els adults, l'alcohol i altres drogues'
Aquesta exposició, ubicada al CAP de Valldoreix, tracta aspectes relacionats amb el consum d'alcohol i altres substàncies. També tracta del perill de banalitzar certs comportaments perillosos per a la salut i ofereix recursos als quals acudir si se sospita que es pot tenir un problema amb l'alcohol o les drogues.

'T'ho empasses tot?'
L'exposició del CAP La Mina convida a parlar sobre l'alcohol des de la perspectiva dels adolescents no bebedors. Tracta conceptes com l'alcohol, la festa, la salut i la pressió social, entre d'altres conceptes que preocupen als joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.