Joan Reig i Joan-Pau Chaves, protagonistes del concert solidari del Rotary Club


  • Comparteix:

Un moment de la roda de premsa / Foto: Localpres

Un moment de la roda de premsa / Foto: Localpres

El bateria i el teclista de Els Pets, Joan Reig i el teclista santcugatenc Joan-Pau Chaves, seran els protagonistes, amb el projecte musical Refugi, del concert 'Música per a la solidaritat' del Rotary Club. La dotzena edició d'aquest espectacle, que destinarà el 90% de la recaptació a Creu Roja Sant Cugat-Valldoreix-Rubí, es farà el 17 de gener a les nou del vespre al Teatre-Auditori i les entrades ja es poden comprar al web de l'equipament i a l'Oficina de Turisme.

El concert s'ha presentat aquest dimecres al Cafè Auditori on Joan-Pau Chaves ha remarcat la motivació per participar-hi 'des del primer moment' perquè 'està consolidat i té consciència de ser solidari'. El músic ha explicat que portaran a l'escenari les cançons del disc 'Viatge a Ítaca', de Lluís Llach, amb cançons com 'Abril 74' i temes del grup en homenatge a la Nova Cançó, com 'Vestits Nous'.

Les entrades tenen un preu de 15 euros i es destinaran en un 90% a Creu Roja i el 10% restant, al programa Pòlio Plus. A la presentació també ha assistit el president de Creu Roja Sant Cugat, Lluís Carreras, que ha agraït l'elecció com a beneficiaris per seguir atenent les persones en situació de vulnerabilitat extrema, que l'entitat xifra en 1.161 persones en l'últim any.

Des del Rotary, el president, Carlos Gonzalvo, s'ha mostrat esperançat de repetir l'última xifra d'assistents i, gràcies a l'ampliació d'aforament del teatre, superar-la si és possible. La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha destacat el concert com un exemple de 'col·laboració entre dues entitats de la ciutat'.


Joan-Pau Chaves

Ho vam agafar amb molt d'entusiasme, perquè fa 12 anys que es fa, és un esdeveniment consolidat i que té consciència de ser solidari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.