El 9è sopar solidari de la Fundació Mañero arriba amb la fita de superar els 24.000 euros

La vetllada reunirà a personalitats com Dulceida i Los Vivancos


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu d'una edició anterior del sopar benèfic / Foto: Cugat.cat

Una imatge d'arxiu d'una edició anterior del sopar benèfic / Foto: Cugat.cat

La Fundació Iván Mañero i l'ONG Associació Mèdica per a la Infància (AMIC) organitzen el 9è sopar benèfic 'Cap nen sense drets' aquest dijous al restaurant Can Magí. L'objectiu és recaptar fons per a programes que millorin la qualitat de vida, drets i educació dels infants de Guinea Bissau. Enguany, l'ambició és superar també els 24.000 euros que la iniciativa va recollir l'any passat.

ESCOLTA-HO

Una ambició que el doctor Mañero veu factible, segons ha explicat en una entrevista de Cugat.cat. Mañero confia que la participació i col·laboració enguany de cares conegudes com les de Dulceida, Los Vivancos i el jugador de l'Espanyol Diego López ajudin a arribar aquesta xifra.

Els assistents col·laboraran en la iniciativa solidària mitjançant donatius i també a través de la participació en un sorteig que se celebrarà durant la vetllada.

L'any passat la recaptació també es va destinar al mateix país africà, on el doctor hi viatja sovint per dur a terme projectes solidaris. Enguany, explica, que la intenció és seguir impulsant programes que garanteixin l'alimentació i la sanitat als més menuts, a més de centrar-se també en iniciatives de caràcter educatiu. 'Hem de donar a aquests criatures una infantesa millor perquè són el futur del país i també els possibles autors d'una transformació social', reflexiona.

L'acte estarà apadrinat per la periodista Núria Roca i conduït per la presentadora Elsa Anka.








Ivan Mañero

Aquest any Els Vivancos venen d'Estats Units a fer un espectacle i també donaran part de la recaptació de la seva gira. A més, Dulceida també ha fet una aportació solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.