Una vintena de gossos i gats, a l'espera aquest diumenge de l'adopció

Jardiland acull la Jornada d'Adopcions d'El Cau Amic


  • Comparteix:

Una vintena d'animals participen de la jornada / Foto: Cau Amic

Una vintena d'animals participen de la jornada / Foto: Cau Amic

La Jornada d'Adopcions d'El Cau Amic, que es va ajornar per la previsió de pluja, se celebrarà aquest diumenge. L'objectiu és que una vintena de gossos i una vintena de gats trobin propietari. La cita manté, això sí, l'espai d'aquesta cinquena edició de la iniciativa a Jardiland. La iniciativa, que també serveix com a festa anual de l'associació, s'obrirà a les deu del matí amb una xocolatada i tindrà dues desfilades, una a les onze i l'altra a la una del migdia.

Els interessats a adoptar podran veure els animals en directe i fer-hi un primer contacte, però per poder aconseguir-ne la propietat definitiva hauran de passar pel procés habitual en la protectora, que inclou una entrevista per explorar la idoneïtat de l'adopció. Membres de la protectora i el cap d'animals de Jardiland, Jaume Nicolás, han visitat el 'Sant Cugat a fons' per fer la prèvia de la jornada, de la qual han assegurat que és 'el dia gran d'El Cau Amic'.

Durant la jornada, també hi haurà una xerrada d'adopció a les dotze del migdia per part de la Clínica Veterinària Veterinos i una exhibició d'educació canina impartit per l'educador caní Marcos Perego. Jardiland oferirà un 10% de descompte a la secció d'animals durant diumenge vinent.


Francesc Codonyés /

És el gran dia. No només és portar els gossos i fer les desfilades, sinó que també hem d'estar a llocs d'informació i coordinació i a les activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.