Valldoreix ja pot votar els projectes dels pressupostos participatius


  • Comparteix:

Els projectes es poden votar a partir d'aquest dilluns / Foto: Cugat.cat

Els projectes es poden votar a partir d'aquest dilluns / Foto: Cugat.cat

Les votacions dels projectes dels pressupostos participatius de Valldoreix arrenquen aquest dilluns al web de l'EMD i s'allargaran fins al 28 de desembre. La instal·lació de panells electrònics informatius als carrers de Valldoreix, identificar els punts d'interès dels camins del territori i fer un inventari del patrimoni gràfic i sonor digital de la zona són algunes de les 18 propostes finalistes de la segona edició dels pressupostos participatius de Valldoreix. Totes elles es poden consultar en línia, on es troben agrupades en cinc àmbits: comunicació, cultura, equipaments, urbanisme i medi ambient.

Entre les propostes finalistes, que han estat escollides entre 81 projectes, també figuren l'enjardinament de la zona que envolta l'estació del territori; fer un aparcament per a bicis i patinets a l'Institut Arnau Cadell; renovar el parc infantil del carrer de Brollador i instal·lar guals a la rambla de Mossèn Cinto Verdaguer que facilitin la circulació de cadires de rodes.

Cada proposta s'acompanya d'una descripció i de l'import estimat de l'actuació. En total, la segona edició de la iniciativa té un pressupost a destinar de 200.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.